MENU

MENU

Corona update 1 juli 2021

De landelijke versoepelingen gelden ook bij ons in de praktijk. Het mondkapje is niet meer verplicht. Wel houden we nog steeds 1,5 meter afstand. Wassen en desinfecteren we onze handen en melden we ons af mocht u coronagerelateerde klachten hebben. Mocht u het prettig vinden dat de therapeut wel het mondkapje draagt maak dit dan kenbaar dan is dit geen enkel probleem. Bij aan huis bezoeken zullen we het aan de deur met u verifieren wat u het liefst heeft. Bij kinderen ouder dan 13 jaar en behandeling of onderzoek binnen de 1,5 meter is het mondkapje nog wel verplicht. 

Corona update 16 december 2020

Door het toenemende aantal corona besmettingen heeft de overheid besloten om over te gaan tot een harde lockdown. De kinderfysiotherapie is echter gewoon open! Kinderfysiotherapie valt onder het kopje zorg en dus buiten deze maatregel. Uw kind kan dus gewoon de behandeling krijgen! Indien u vragen heeft over uw afspraak of een nieuwe afspraak wilt maken kunt u contact opnemen met de praktijk: 038-3320041 of mailen naar info@kinderfysiokampen.nl

Wij wensen iedereen ondanks deze maatregelen een hele fijne kerst en een goed nieuwjaar.

 

Corona update 12 augustus 2020

Wij hopen dat u en uw gezin een fijne vakantie hebben gehad! Door de versoepelde maatregelen is het weer mogelijk om even lekker weg te gaan.

Helaas neemt sinds een aantal weken het aantal corona besmettingen weer toe. Wij blijven ons als praktijk dan ook strikt houden aan de hygiëne protocollen en volgen de adviezen van de RIVM op. Wij vragen u om ons op de hoogte te stellen wanneer u naar een vakantiebestemming bent geweest die door de overheid als code oranje is aangewezen. In overleg zal dan bekeken worden of de afspraak door kan gaan, verzet kan worden of omgezet kan worden in een beeldbelafspraak. Daarnaast blijven natuurlijk de corona maatregelen van kracht, bij koorts, hoesten, benauwdheid of andere corona gerelateerde klachten bij u of binnen uw gezin, dan horen we dat graag en zullen we de afspraak in een andere vorm moeten voortzetten.

Bij vragen kun je contact opnemen met de praktijk.

Team Praktijk voor Kinderfysiotherapie Kampen.